Hiszek Benned program Apagyon is!

Hiszek Benned program Apagyon is!

Nincs hozzászólás a(z) Hiszek Benned program Apagyon is! bejegyzéshez

A Spirit Közhasznú Egyesület az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázati támogatásával díjtalan rendezvényeket valósított meg Apagyon, az Apagyi Napsugár Óvodában.

A Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Programon belül a község lakossága is részesülhetett a minőségi és változatos sportmozgás lehetőségekből.

A szinkron módszer használatával az alábbi mozgásformákat és sporteszközöket lehetett kipróbálni: Harcművészet, MediBall, innovatív sporteszközök (flexi-bar, Evnik szimulátor, gumiszalag, egyensúlypárna), Blazepod, akadálypálya.

A programsorozat 2021. szeptember 7. – 2022. április 28-ig tartott. A program megvalósítását szerencsére csak minimálisan nehezítette a vírushelyzet okozta korlátozások, de még ezzel együtt is kimagasló sikerrel zárult!

A rendezvénysorozat 34 hete alatt 68 foglalkozás valósult meg, amelyen összesen 1404 aktivitás történt! A pályázatos sportmozgás programokban főleg óvodások vettek részt.

Ezúton is Köszönjük Kiss István Polgármester Úr közreműködését, az intézményvezetők szervezői segítségét, minden résztvevő jelenlétét és a Magyar Kormány támogatását!

About the author:

Itt tehet megjegyzést

5 × három =

Back to Top