Nincs hozzászólás a(z) bejegyzéshez

Tisztelt Lakosság!

Az állami erdészeti társaságok által tűzifa alapanyag lakossági forgalmazásának egyes kérdéseiről szóló  355/2022(IX.19) Kormányrendelet alapján lehetősége van az Erdészeti Igazgatóságoktól a lakosságnak tűzifát vásárolni. Apagy település a Nyírerdő Zrt Nyíregyházi Igazgatóságához tartozik.

Az igényelhető mennyiség háztartásonként maximum 10 m3 lehet.

Az ár kemény lombos faanyag esetén 30.000 Ft/m3, lágy lombos és fenyő faanyag esetén 19.000 Ft/m3 ami tartalmazza az Általános Forgalmi Adót is. Vásárlási szándék esetén az igénylőlapot munkaidőben személyesen az erdészet 4400 Nyíregyháza Igrice út 3 szám alatti irodájában lehet leadni.

Lehetőség van elektronikus úton is benyújtani a megrendelőlapot a gabor.tolgyfa@nyirerdo.hu e-mail címen. Megrendelőlapot a Polgármesteri Hivatalban biztosítunk, amelyet teljeskörűen kitöltve kell személyesen vagy e-mailben eljuttatni az erdészet címére. A megrendeléshez mellékelni kell továbbá az igénylő lakcímkártyáját és személyi igazolványát (mindkét oldal) lefotózva/szkennelve. A megrendelő lap letölthető itt.

A megrendelés megküldését követően 3 napon belül megküldik a megrendelés visszaigazolását, melyből a vásárláshoz szükséges információkat megtudja.

Az erdészet által meghatározott helyről a faanyag elszállításáról és felpakolásáról a vevőnek kell gondoskodnia.

CSAK A TELJESKÖRŰEN KITÖLTÖTT, MINDEN MELLÉKLETTEL ELLÁTOTT MEGRENDELÉST ÁLL MÓDJÁBAN AZ ERDÉSZETNEK BEFOGADNI.

A hiányos megrendeléseket tárgytalannak tekintik.

Kérdés esetén a gabor.tolgyfa@nyirerdo.hu e-mail címen  érdeklődhet.

Apagy, 2022-09-21

Tisztelettel:

Dr. Tóth Tibor

jegyző

About the author:

Itt tehet megjegyzést

13 − 3 =

Back to Top