Asztalitenisz utánpótlás versenyzőink újabb remek eredményei

Asztalitenisz utánpótlás versenyzőink újabb remek eredményei

Asztalitenisz utánpótlás versenyzőink újabb remek eredményei

Nincs hozzászólás a(z) Asztalitenisz utánpótlás versenyzőink újabb remek eredményei bejegyzéshez

A 2017.évi Statisztika PSC évadnyitó I.osztályú utánpótlás ranglista versenyén ott voltak szakosztályunk leány versenyzői is.
A serdülők mezőnyében Hanustyák Fanni és Polgári Zsófia tudott pontszerző helyen végezni, míg Majláth Virágról és Sarka Angelikáról már a sorsolás után tudtuk, hogy nem sok esélyük lesz a csoportjukban, de a játékuk az így is elfogadható volt, és ez bíztató a jövő szempontjából.
Az újonc leány U13-as kategóriájában Polgári Zsófiának kicsin múlott a csoportból való továbbjutása, hisz nyerhető mérkőzést veszített el. Hanustyák Fanni a 32-es főtáblán kapcsolódott be az egyenes kieséses szakaszba, ahol az első mérkőzését Gajdács Adrienn (ATSK-Szeged) ellen 3-0-ra nyerte, így következett a verseny 4. kiemeltje Oláh Kriszta (Kézdivásárhely), akit nem kis meglepetésre, magabiztos játékkal 3-0-ra legyőzött. Következő ellenfél a ranglista 7.helyén álló Tanács Nóra (Ambrus Asztalitenisz Akadémia) volt, aki ellen akár sima 3-0-ás meccsünk is lehetett volna de nagy volt a tét, így ötszettes (11-3 / 11-13 / 11-3 / 10-12 / 11-6) meccset kellett játszani, de végül sikerült a győzelem és a bravúr, a négy közé jutás. Sajnos a döntőbe jutásért vívott meccsen a ranglista 2. helyezett versenyzője Adamik Csenge Virág (Tata) ellen kijött az előző öt szett fáradalma, így 3-0-ás vereség (11-9 / 11-3 / 13-11). Két szettben is meg volt az esély, hogy szorosabb meccs legyen. A végére maradt egy meccs, amely azt hivatott eldönteni, hogy a két 3. helyezett közül ki kap 80 és ki 64 pontot. Itt nyertük az első szettet, de aztán semmi sem sikerült, igaz ezen a napon ez már nem számított.

Gratulálok minden versenyzőnknek és bízom benne, hogy lesz bennük kitartás a jövőben is!

Még több kép az Asztalitenisz szakosztály Facebook bejegyzésében.

Oszlánszki László

About the author:

Itt tehet megjegyzést

1 × öt =

Back to Top