2. MÉRFÖLDKŐ – 2018.07.15.

2. MÉRFÖLDKŐ – 2018.07.15.

2. MÉRFÖLDKŐ – 2018.07.15.

Nincs hozzászólás a(z) 2. MÉRFÖLDKŐ – 2018.07.15. bejegyzéshez

A projekt 2. mérföldköve 2018.05.25-e után kezdődött, kivitelezés előkészületeivel, építési napló megnyitásával. Munkaterület átadás -átvétele 2018.06.01-én megtörtént.

 

A mérföldkő elérésének dátuma 2018.07.15-e. Az adott időszakban a kivitelezés a következők szerint haladt.

Az Idősek otthona épületén elvégzett munkák: nyílászárócserék, szigetélés, vakolás, napelemek elhelyezése, gépészeti munkák megkezdődtek.

A Polgármesteri Hivatal épületén a napelemek elhelyezése valósult meg.

A vállalkozási szerződések módosításra kerültek, műszaki tartalom módosítás miatt, határidő és szerződés összeg nem változott.

 

A kivitelezés műszaki ellenőr rendszeres helyszíni szemléje mellett zajlik.

 

A projektmenedzsment szervezet tagjai feladatukat szerződés szerint ellátják, az ajánlatkéréseket lefolytatták, rendszeresen konzultálnak a projekt előrehaladásáról, a felmerülő kérdésekről a projektben érintett személyekkel, szervezetekkel. A szakmai beszámolók, hiánypótlások, TSZ módosítási igények szükség szerint benyújtásra kerültek.

 

A tájékoztatás és nyilvánosság keretében a megvalósítási helyszíneken a „C” táblák megtalálhatók. Fotódokumentáció készítése folyamatos. A település honlapján (www.apagy.hu) Pályázatok menüpontban rendszeresen közzétesszük a projekt előrehaladásával kapcsolatos információkat.

About the author:

Itt tehet megjegyzést

tizenhárom + tizenhat =

Back to Top