Szépen teljesített a csapat a MediBall Vándorlabda Csapatversenyen!

Szépen teljesített a csapat a MediBall Vándorlabda Csapatversenyen!

Szépen teljesített a csapat a MediBall Vándorlabda Csapatversenyen!

Nincs hozzászólás a(z) Szépen teljesített a csapat a MediBall Vándorlabda Csapatversenyen! bejegyzéshez

2019. október 12-én Tápiószentmártonba utaztunk a II. Országos MediBall Csapatversenyre! Ennek a versenynek a különlegessége, hogy 4 fős csapatok összteljesítménye alapján kerülnek eldöntésre a dobogós helyezések. Minden csapattag bemutatott egy egyéni kreatív gyakorlatot, illetve csapatmérkőzésekben vett részt. A különböző szereplésekre pontszámot kaptak a résztvevők, amelyet összeadva alakult ki a sorrend. Mindenki teljesítménye alapján értük el ezeket a nagyszerű helyezéseket!
Ezen a versenyen 1 gyerek csapat indult el, illetve az apagyi csapat oktatói a Magyar MediBall Egyesület felnőtt csapatát erősítették. A gyerekek és felnőttek részéről is a szombati napot sikerrel zártuk!
• Felnőtt csapatunk az I. helyet szerezte meg!
A csapat tagjai: Tősi Julianna, Szilágyi Máté, Badar Ágens, Hotváth Kinga

• Gyerek csapatunk nagyszerű játékkal pedig a V. helyen végzett!
A csapat tagjai: Tóbiás Ákos, Dudás Regina, Ugyan Kinga, Fekó Fanni
Országosan több városból érkezek a csapatok a két kategóriában (gyerek és felnőtt), így összesen 12 csapat mérte össze tudását.
A verseny fődíja a MediBall Vándorlabda volt, amelyet a felnőtt csapatunk haza is hozott! Egy év múlva visszatérünk, hogy megvédjük a címet! Gyerek csapatunknak pedig célja, hogy jövőre elhódítsa a Vándorlabdát.
Köszönjük Apagy Község és Kiss István Polgármester Úr támogatását, az utazás biztosítását, Árpási Dávidnak, hogy vállalta a gyerekek szállítását, valamint a gyerekek szüleinek áldozatos munkáját!

About the author:

Tags:

Itt tehet megjegyzést

7 − három =

Back to Top